Değerli yorumlarınız için teşekkürler, 4K dediğiniz gibi çok fark yok 70 tl fark çıktı. 70 tl için 4K yi seçmeyi sipariş geçmeyi düşünüyorum şuanda.

4K ürün için satışta özelliklerde diğeri ile çok fark var bunu ürün geldiğinde görebiliyoruz değil mi? 4K diye 1080p almayalım farkı anlarız değil mi?

ZyDn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çok memnunum. mi box ile kafanız karıştıysa hiç karışmasın. mi stick mi box un aynısı tek fark mi box a usb bellek takılıyor ki pek işe yaramıyor. mi stick inde farkı kablo karmaşası olmuyor. adaptör yok. televizyonun usb siyle çalışıyor. iyiki de mi stick almışım. mi box u Allahtan almamışım. onun kablo karmaşası sorunu var.
Hollycode adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eski plazma tv mi smart tv ye dönüştüren harika bir cihaz. Keşke daha önce alsaydım dediğim bir ürün. Şahsen tavsiye ediyorum ama yinede diğer kullanıcıları dinlemek lazım. Benim plazma vestel marka sorunsuz çalışıyor...
saqi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kullanmadım yorum yapamıyacağım ama bu stick olan modelinin fiyatı çok şişti bu sıra. Şahsi fikrim bunu alacağınıza 4k olan modeli alın, evinizde 4k TV yok ise bile ileriye yatırım olur. Onun fiyatı sabit, son kur artışlarından etkilenmedi.
muradhoca adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mi box 4k kullanıyorum çok memnunum usb de takılabiliyor olması tercih sebebim oldu.
XantibieN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Memnunum Gayet güzel ve yeterli