İstatistikleri açıp bakarsanız eğer şuan tam şu saniye geride kalan 13 hafta da en az gol pozisyonuna giren takımız, en fazla gol pozisyonu bulan takımız. Avrupanın en az gol yiyen takımıyız. Şimdi siz diyorsunuz ki domine mi edeceksiniz. Hakem olmasaydı geride kalan günlerde şuan 15 puan farkla lider olarak devam edebilirdik. Lütfen şuan istatistikleri açıp bakar mısınız dediklerim doğru mu değil mi ? Buraya geri dönerseniz sevinirim.
"en az gol pozisyonuna giren takımız, en fazla gol pozisyonu bulan takımız" burada tam olarak ne demek istediniz? Maçı istatikler kazanmıyor maalesef. Siz, Galatasaraylı olduğunuz için duygusal bakıyor, objektif olamıyorsunuz. Bu sebeple "15 puan farkla liderdik." gibi gerçek dışı bir ifade kullanıyorsunuz. Tamam, ben de Türkiye'deki hakem performanslarını beğeniyor değilim. VAR'a rağmen ciddi hatalar yapılıyor. Burada geride kalan 13 maçın analizini yapacak halim yok. Hepsini tekrar izlesek emin ol bir sürü video yapabiliriz. Ama şu bile yeterli;
https://youtu.be/rAQGXgMbHkk
Galatasaray'ı Avrupa'daki başarısından dolayı tebrik eder, ELBETTE başarılarının devamı dilerim. Biz de Türk olarak gururlanıyoruz, seviniyoruz.