Şu mesajı okuduğumda durumu anladım zaten son mesajınızda yazmışssınız. Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun inşallah.
Maalesef bende annemi 11 ay önce kaybettim. Farklı bir durumdan yaklaşık 3 hafta hastanede yatması gerekti bu sırada enfeksiyon kaptı zaten bağışıklığı düşük olduğu için mücadele edemedi. Süreç maalesef sıkıntılı hızlı olunması gerekiyor akciğerinde leke tespit edildi kültür yapıldı derken zaten vücut buna dayanamıyor.
İnsanın başına gelmeden bilemiyor. Bu yazıyı okuyan arkadaşlar kendiniz, eş dost akraba kim varsa bilgilensin. Sağlıklı bir insana kolay kolay zarar vermeyecek bu enfeksiyon bağışıklığı düşük birine bulaştığı anda ölüm oranı çok yüksek. Hastane enfeksiyonu denilen bu enfeksiyonun bulaşması basit, hemşirelerden, yattığınız yataktan heryerden bulaşır, temizlik özellikle el temizliği çok önemli.
@ozlemege; tekrardan başınız sağolsun..
Çok Teşekkür ederim. Benim annemin bağışıklığı çok kuvvetliydi hatta bunu doktorlar defalarca söylediler. 23 gün yogun bakımda 19 gün entübe halde yattı en son da zaten artık ilaçlara dayanamadığı için kalp krizi geçirdi. Kovid akcigerleri kaplamıştı açılma oluyordu havalanma oluyordu. Sonra dediler ki hastane enfeksiyonu kaptı onu temizlemeye çalışıyoruz. Daha sonra dediler ki akcigerlerde mantar oluştu onu temizlemeye çalışıyoruz. Yoğun bakımda kullanılan ilaçlar bir tarafı düzeltirken maalesef bir tarafı bitiriyor. 15 Kasım gece saat 23.10 da bizi aradılar durumu kötü diye 16 Kasım sabahı 03.15 de de hastayı kaybettik diye aradılar.
Demem o ki çevrenizdeki insanlara söyleyin kendilerine dikkat etsinler. Nereden geldiği, bulaştığını hala bilmiyoruz. Baba ve ben de pozitiftim bizde herhangi bir belirti bile olmadı cunku 2 doz aşımız var. Annem 1 doz oldu 1 dozun da günü gelmemişti kurtaramadık.