Narcos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
PSN kardeşliği diye bir olay var araştırabilirsin
Araştıracağım hocam.

keremyagan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
PSN hesabınız ile aldığınız oyunları 1 kişi ile daha paylaşabilirsiniz yani tek hesap 2 konsolda aktif olabilir ama 2den fazla olursa hesabınız banlanabilir. Hesabınızın 2. Hakkını Primary veya Secondary şeklinde satabilirsiniz.
Primary: Hesaptaki oyunu oynamak için o kullanıcı ile giriş yapma zorunluluğu yoktur , başka hesapla giriş yapılıp oyun oynanabilir.
Secondary : Oyunu oynamak için oyunun alındığı hesap ile giriş yapmak zorunludur , diğer hesaplarda oyun açılmaz.
Primary hakkı daha pahalı olabiliyor , tercih tamamen size kalmış.
Plati.ru gibi sitelerde oyun satışı oluyor fakat onlar çalıntı hesap oluyor genelde , bu yüzden konsolun banlanma ihtimali artmaktadır.
Hocam farklı hesap bana riskli geliyor benim daha çok aradığım kupon gibi birşey.
Yani steam'den oyun alacağım zaman forumdan daha uyguna temin edebiliyorum ama kendi hesabım kendi oyunum oluyor.
Onun gibi birşey sormuştum aslında.

Legnom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Letgo vb gibi platformlarda bir çok oyun var cuuri miktarlara satıyorlar şahsen ben bu şekilde temin ediyorum ara sıra
Hocam farklı hesap olarak mı satıyorlar yoksa oyunu mu gönderiyorlar nasıl oluyor detay pm alabilir miyim müsaitseniz?