ByHicKimse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
o kadar önemsememişim ki mesajı bile görmedim ama görmüşken cevaplayım. Ben sana nasıl yapıldığını sormadım kendini bu kadar kabartma öncelikle benim kalibremde değilsin. hizmet detayını ve ücreti sordum sizde ücret önden dediğiniz için güvenemedim sizinle çalışmadım.. ayrıca o konuda da çelişkili şeyler olduğu için bir çok kişi bana mesaj atmış hizmet aldınız mı diye sordu onlarda güvenmiyorlardı. Eğer birisine bu konuda nasıl yapıyormuş diye mesaj attığımı kanıtlarsan forumu terkedeceğim bu kadar net söyleyim.. Yaşın küçük, küçük yalanlarınla kendince akıl oyunları yapmaya çalışıyorsun ama zekanı da anlamış oluyoruz bu sadece. Zaten bütün form anladı ileri zekalı olduğunu sen bir mucitsin seonun kralısın..

Benim kazandığım paranın hayalini bile kuramazsın güzel hocam, bildiğin konularda konuş bilmediğin konularda uydurma gereksinimine girme hiç.

Daha alıntılama lütfen.
Admob reklam kısıtlaması kaldırma hizmetini benden satın alarak bana güvenenler kazandı hocam sadece bir kaç tane ref. buraya bırakıyorum.
Siz verdiğiniz hizmetler de ücreti en son mu alıyorsunuz? peşin alıyorsunuzdur kesin.