BayErol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yukarıda ki tablo google türkiye canlı anahtar kelimerini göstermektedir.
Ayrıca bana gelen firma şu şu anahtar kelimeler de google türkiye'de ilk 3 sıraya girmek isiyoruz dedi, rakiplerimizi geçmek istiyoruz dediler bende seo çalışması başlattım ve seo çalışmasından kısa süre sonra 2 anahtar kelime google türkiye de ilk 3 girdi 1 anahtar kelimede (snippet) 😄 yaptık çok şükür.
Aranma hacimlerini paylaşam için firmadan izin almam gerekiyor, izin almadan paylaşamam.

Not: iş veren firmalar aranma hacimleri ile ilgili değilde istenilen anahtar kelimeler google türkiye'de kaçıncı sıramadayım onunla ilgileniyorlar.

Ayrıca ben seo çalışmasını gönderin bakalım dediğim kişi siz değildiniz ama siz niye atladınız? anlamadım? Ben size farklı bir konu hk. cevap vermiştim sizden ricam o soruma cevap verin lütfen bekliyorum.
Seo konusunda tek anladığının SEO nedir? bu olduğunu düşünüyorum. Ayrıca açmış olduğun bu konudan da bu alanda bir çok tecrübe edinmiş oldun muhtemelen 16 18 yaşları arası bir kardeşimizsin ama burası tecrübeli insanların olduğu bir platform bu yüzden buna göre hareket etmelisin işveren falan vs kafanda kurgu sadece. belkide aranma hacmine nerden bakıldığını bile bilmiyorsun ki koyamıyorsun. açılan bir konu var ise herkes istediğini yazmakta özgür.. Başarı dediğin şeyin bile ne olduğunu bilmezken biliyor tavırların iyice dibe sürüklemiş seni. farklı dediğin konuyu öm ile gönder cevaplayım onuda.