Ownl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
Öncelikle belirtmek isterim ki; Dropshipping ya da XML şeklinde bir bayilik vermiyoruz.
Ürünleri deponuza çekip deponuzdan kendiniz çıkış yapmalısınız. Her üründe minimum alım adeti mevcuttur.
Petshop ürünleri üreticisiyiz. Dilerseniz bizim markamız adı altında ürünleri alıp satabilir dilerseniz de kendi markanıza özel üretim ürünler yaptırabilirsiniz. Ağırlıklı olarak kedi köpek tasması, oyuncakları, aksesuarları üretimimiz mevcuttur. Mama üretimi ya da satışı yapmıyoruz. Bayilik verebilmemiz için aktif bir şirketiniz olmalı, vergi levhası gösterebiliyor olmanız gerekmektedir.

Diğer detaylar için ilgilenen arkadaşlar pm üzerinden dönüş yapabilirler.

Güncelleme: Lütfen sizler pm atın bildirim gelirse daha hızlı dönüş yapabilirim, her zaman online olamıyorum konuya yazılan pm taleplerine geç dönebiliyorum kusura bakmayın.
Siz kendinize toptancı arıyoruz ,eski usul ve risksiz ama günümüz şartlarında hiç kimse alanı olmayan bir işte toptan ürün alıp satılmasını beklemez.Benim 3 tane firmam var sadece ürün satmaya odaklılar ürün satışı sonrasını hiç düşünmüyorlar ve sattıkları malın ücretini ödüyorlar .Depoma ürün çekmeden ve satış sonrası kargo desteği verirseniz Trendyol,n11,hepsiburada sayfama ürünlerinizden eklerim .