hocam sen konuyu çok yanlış anlamışsın
Yanlış anladıysam kusura bakmayın hocam. Fakat ağlamak biraz insanları aşağılamak gibi geldi, ben bu başlığınızı Türkiye geneli olarak yorumladım, işsizlik anlamında. Yaşadığınız aksilikler sıkıcı olabilir hak veriyorum size fakat, ben bile kendi işlerim için planladığım şeyleri zamanında yapamıyorum, hele ki bir babaysan daha başka şeyler çıkabiliyor, kendi işlerimi bile geciktirmek durumunda kalıyorum. İnsanların bazen klasik bile olsa (cenaze, hastalık, vb.) gerçekten mazeretleri olabiliyor. Size aksaklıklar için nasıl dönüş yapıldı bilmiyorum (yada yapıldı mı bilmiyorum) ama bu durumunuzu insanlar ağlıyor, iş beğenmiyor, iş alıp teslim etmiyor, iş varda millet yapmıyor, işsizlik yok ağlamayın, vb. şekilde yorumlamamak gerek.
Bende geçen sene tanıdık aracılığı ile kombi temizliği için biriyle görüştüm, yarın geleceğim, ertesi gün geleceğim dedi dedi gelmedi, kış sezonu işler yoğun dedim üstelemedim, işimi de bekletmedim alternatif aradım, buldum ve işimi hallettim. Bazen maalesef yapacak bir şey olmuyor.