Şuanda çoğu işverenler işcilerine birden fazla iş yaptırıp 2 işciye yaptıracağı işi tek işciye yaptırıp az para verme peşinde.
Bir çok yeni kuşak işciler de bırakın 2 işi yapmayı sorumlu oldukları işi bile yapmaktan aciz, birçoğu bilgisiz ve kendini geliştirme dertleri yok ve asla zora gelemiyor.
açıkçası bundan 10 yıl sonra işveren olan kişiler bence gençlerden daha da uzak durup ortalama 45 yaş ve üzeri kişileri çalıştırmak isteyecek.

Şuan iş var kimse çalışmıyor demek at gözlüğü takmak demektir, özellikle ünv mezunu kişiler haklı olarak kendi işleri yapmak ister ve hakkını doğru düzgün almak ister dolayısıyla gençlerin kendi eğitimiyle alakası olmayan yerde çalışıp düşük maaş almasını bekleyemezsiniz.

Ben sadece kendi gördüklerimi yazıyorum arkadaşlar patron değilim işciyim kimseyi desteklediğim veya karaladığım da yok gidişatın bu yönde olduğunu gözlemliyorum o kadar.