BayErol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam başarılı olduğunuza sevindim, nasıl bir seo çalışması yaptınız? hangi toolbar'ları kullandınîz? seo çalışmanız daki analizleri verileri paylaşabilir misiniz? seo çalışmanız ne kadar sürdü? da-pa değerlerini paylaşabilir misiniz? vs. vs. vs.

Hiç kimse bana böyle gelmedi, ama ben herkese böyle gittim.

Not: Meyve veren ağaç gerçekten taşlanırmış.
Erol arkadaşların dediği mevzu şu alexa ile bir yere gelinmez. ben tr sıralamasında ilk 1000 içinde olduğum zamanlarda oldu. Bu site tamamen tanıtım satılan bir websitesi öyle düşün. Alexa benim için fazla bir geçerliliği yok. Bu arada alexa rank ile gelinseydi ilk 200 e websitesi sokardım ya da diğer arkadaşlar sokardı. Seocuyum diye kaidem yok fakat alexa bunu etkileyen faktörlerden sadece en basiti ve hile hurda ile bir yere gelinen bir şey. Sen bir yazı dizisi yapsaydın şu sıralamadan aldım burdan yükseldi şuradan kullanıcı yükseldi cart curt. Direk görsel ile iş bitirmişsin bu forumda yemez yani. ben 10 makale ve uzantısı .xyz olan domain ile sektördeki tüm siteleri 5 makale ile geçip sektördeki en büyük firmaya websitesini de sattım böyle şeyler paylaş.