Ben de geçen yıl Antalya'da yaptım.
Akıllı telefon konusu Antalya'da şöyleydi: Biz içeriye sokamadık. Nizamiyede direk ailene kargolamanı istediler. Usta erlerde ise akıllı telefon vardı. Komutanların bazıları da biliyordu bu durumu. Hatta whatsapp ile yazışan vardı komutanıyla. Yazıcılar ve postalar, kantinciler vb. daha rahattı. Bence sen akıllı telefon alma. Usta erlerden rica edersin onlar çeker gönderir foto, video vb. Biz öyle yapmıştık.
Kişisel eşyalarımızı kullanamadık biz. Yeşil renk harici bir şey kabul etmediler. İç çamaşırı vb. Yeşil renk (asker rengi) sıkıntı yaratmıyordu.
Ben akıllı saat ile girebilmiştim. Anlayamamışlardı saati sanırım
Yanında nakit değil kredi kartı, banka kartı filan götür. Geçen yıl nakit para yasaktı pandemiden dolayı. Şu an değişti mi bilmiyorum.
Sana askercell satmaya çalışacaklar sakın alma.
Antalya'da ailemizi aramadık diye azar yiyorduk. Her gün bölük komutanı tek tek soruyordu ailesiyle görüşüp görüşmediğimizi. İlginçti.
Kitap okuyorsan almanı tavsiye ederim. Boş zamanın olabilir pandemi yasakları filan devam ediyorsa. Cumartesi pazar yatıyorduk biz.
Nizamiyeden içeri girmeden önce mantığını kapıda bırakmayı unutma. Bedelli de olsa gerçekten mantık yok.
Hayırlı teskereler olsun