BayErol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizde diğer yazılarımı okumadan gelmişsiniz neyse ziyanı yok size de anlatıyım.

1-Kimse bana nasıl bir seo stratejisi yürüntüğümü sormadı? hangi toolbar kullandığımı sormadı? seo çalışması nın ne kadar zaman aldığını sormadı!
2-Kimse bana sorulması gereken asıl soruları sormadı, hatta bana alexa duyan direk sallamaya başladı hatta alaycı tavırlarla sallayanlar oldu.
3-Seo çalışması yaptığım kurumsal firmadan izin almadan ben ne da-pa değerlerini? ne anahtar kelimelerini? ne anahtar kelime google sıralamalarını? ne istatislik verilerini vs. paylaşamam!

Sizde seo işiyle uğraşıyorsunuz hayırlı işler bol kazançlar dilerim.
Nookta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
valla okudum ya, üşenmedim okudum. 2002 yılından itibaren seo ile uğraş veriyorum, çok kişi tanıtım işinin ehli ve profesyonel yeri geldi burada yarışmalara katılıp derece aldık, ama sizin gibi bir saçma konu görmedim. İŞTE SEO Yapılır yazmışsınız harika peki ? hangi jenerik ve otoriter kelimelerde sıralamaya çıktınız? siz çıkmadan önceki hiti neydi? çıktıktan sonraki hiti neydi? sayfa değerleri ne durumda? Sitenin kemik yapısına müdahale edebildiniz mi ?, çalıştığınız kozmedik firmasını alexa ile kandırıyorsanız vay bizim halimize @BigSEO; bırakalım bu işi bence, alexa'ya yönelelim ne diyorsun
Siz de diğer yazılarımı okumadan gelmişsiniz buraya neyse ziyanı yok size de anlatıyım.

1-Kimse bana nasıl bir seo stratejisi yürüntüğümü sormadı? hangi toolbar kullandığımı sormadı? seo çalışması nın ne kadar zaman aldığını sormadı!
2-Kimse bana sorulması gereken asıl soruları sormadı, hatta bana alexa duyan direk sallamaya başladı hatta alaycı tavırlarla sallayanlar oldu.
3-Seo çalışması yaptığım kurumsal firmadan izin almadan ben ne da-pa değerlerini? ne anahtar kelimelerini? ne anahtar kelime google sıralamalarını? ne istatislik verilerini vs. paylaşamam!

Sizde seo işiyle uğraşıyorsunuz 2002 den beri şimdi yazdıklarımı anlamışsınızdır diye tahmin ediyorum.

Not: Ben kimseyi kandırmadım kandırmam da! (Kişi kendinden bilir işi)