eminbarkcin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gate.io güvenilir bir borsa. Genel olarak yeni listenen hemen her coin hızlı yükselir. Diğer büyük borsalarda da bu böyle. Geri sayımdakilerden maalesef alım yapılamıyor. Listelendikten sonra alım/satım'a açılıyor ancak dikkat edilmesi gereken hususlarda var. Projeleri detaylı incelemek gerekiyor. Anlık çıkarken bir anda satış yiyebilir ve terste kalabilirsiniz. Buyüzden çok kişi para batırıyor. Mantıklımı ? Mantıklı gayet. 2019 senesinde bittrex buyüzden üye alımlarını bile kapamıştı yoğunluktan.
Teşekkür ederim bilgilendirme için. Geri sayımdakilerden alım sağlanamıyorsa eğer; çıktığı anda en dipten mi başlıyor, yoksa çıktığı an çok hızlı mı davranmak gerekiyor. Parayı eşit miktarlarda yeni listelecek olanlara paylaştıracağım için kar/zarar dengesi sanırım yukarı ivmeli olabilir. Tabii birazda şans işi.
Ayrıca yukarı yönlü miktara döndüğünde satacağım için çok zarar edebileceğimi düşünmüyorum.

kadersiz35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben 950 tl yi 2500 tl yaptım, kriptocapris sayesinde.

Adamın her söylediği çıkıyor. Arada paylaşım yapıyor parama gore alıp, %50 olunca sat emri veriyorum.

Bu arada kesinlikle sayfa ile bağlantım yok, bende internetten buldum ve kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...
Teşekkür ederim bilgilendirme için.
Ben binance ve gate.io kullanmak istiyordum. Dediğiniz yeride inceleyeceğim.