Selamlar,
Uzun süredir bulaşmamak için çaba sarfetsemde çevremdeki çoğu kişinin kripto paralarla ilgilenmesi, son zamanlarda yine çevremdeki çoğu kişinin sağlam miktarlar kazandığını görmem, duymamdan dolayı kendimi alamayarak bende küçük meblağlar ile binance üzerinden tabiri caizse oynamaya başladım.
Çoğu kısmı henüz hiç ama hiç anlamasamda hot, omg ile %100 gibi kazançlar yansıdı, yansımaya devam ediyor. Miktarlarım küçük. ($2k-5k)

Binance üzerinde çoğu kriptonun listelenmediğini öğrendim. Gate.io üzerinden özellikle son 3-4 gündür takip ettiğim kadarıyla "Yeni Listelenenler" kısmında gördüğüm çoğu coin çıktığı anda fırlama yapıyor.
Mesela bir örnek

Siteye üyelik ve doğrulama işlemlerini gerçekleştirdim. Çok fazla birşey olmasada para yatırıp (3k civarı) yeni listelenenler kısmından alabileceğim coinlere paylaştırmak istiyorum. Bu mantıklı mı?
Ayrıca yeni listelenenler kısmında çıkacağı süreyi geri sayım olarak veriyor. Bu aşamadayken alım sağlanabiliyor mu?
Hiç bilmeyen anlamayan bu kardeşinize bu konuda açık bir anlatım yapabilir misiniz lütfen.