doğma büyüme ülkemdeyim, akıllı uslu olduktan sonra kimse kimseye bişi yapmıyo. ne yakınlarıma ne bana daha burnumun kanadığını hatırlamıyom. yaşadığın ülkenin b*kunu ye dur karaktersiz insan.
şuna hakaret etmemek için kendimi zor tutuyorum, hayır bu cismin bu konuda yazdıgı 5 mesajdan 3 ünde hakaret var ve 3 gün uzaklaştırılmış. Seviyesine inip, böyle değersiz biri için forumdan boş yere uzaklaştırılmak koyar bana, yoksa 3 gün birşey değil de.
Hakaretleri geçtim, 3 günse 3 gündür 5 günse 5 gündür cezası. Pek çok tartışma oluyor, insan kendini tutamıyor bazen türlü türlü yapı var, karakter var, agresifi var, işi bozulanı var iflas edeni var, bu tür ani yükselişlerde ağır bir itham yoksa uyarıcı bir ceza normal tabi.
Ancak bu arkadaşın aynı sebepten 2 banlanması, ve ilk banındaki açıklama :
Artık ne demişse mod kızıp böyle yazmış, ama arkadaşta bir düzelme yok.
Ben bunlarıda geçiyorum artık....
Ancak yukarıdaki yorumun cezası bu mudur? Ben burada bir yanlış anlaşılma oldugunu düşünüyorum.
Videoda ipsip sapsız psikopatın teki, gencecik kıza ulu orta bıçak çekiyor. O kız ablanız, kardeşiniz, karınız, kızınız, yengeniz, teyzeniz, halanız, kuzeniniz, çok sevdiğiniz arkadaşınız olabilirdi. Ve bu psikopatın bir sonraki adımı ona zarar vermek, burada öfkesini yenmiş, yenemeyedebilirdi, emin olun bir gün yenemeyecek ve biz izleyeceğiz yine, dha önce dehşet saçan kişi bu defa öldürdü diye. Veyahut o metroda film izler gibi izleyenler eğer insanlık etmeye çalışıp tepki gösterse belki de olay daha da alevlenecek, bu psikopat yaratık da o panikle öldürecekti kızcağızı. Hatta başkalarını da. Bana göre şans eseri o donukluk olayı bu raddede bitirmiş. Bu kadar basit işte. Bu ülkedeki pek çok kadın cinayeti de böyle oluyor. Kadın diye özelleştirmeye de gerek yok, pek çok anlamsız cinayet böyle oluyor.
Bu yorumun sahibi cisim, ben ona insan da diyemeyeceğim, arkadaş, hocam, vatandaş, adam vs. de diyemeyeceğim, yakışmıyor çünkü kendisine, tutumuş diyor ki :
"akıllı uslu durursan kimse kimseye birşey yapmıyor" Bu ne demek? Bu ülkede kaç genç kız öldükten sonra, o saatte dışarıda ne yapıyor, üzerinde ne varmış, öyle yapmasaymış da böyle demeseymiş gibi safsatalar duyduk. Eminim ki bu cümleyi kuran da aynı kafatasına sahip. 30 saniyelik videodan kızın ne kusurunu gördün de böyle diyebiliyorsun. Hadi diyelim bir hatası var, bıçak çekip, böyle ağza alınmayacak küfürler yağdırıp, az daha ileri gitse bıçaklayıp öldürmek mi lazım? Bu nasıl bir zihniyettir. Şu olayı tekrar izleyip, o genç kızı yukarıda saydıgım bir sevdiğiniz oldugunu düşünün ve bu yorumu bir daha okuyun lütfen. Bu konudaki ikili diyalogdaki hakaretler değil olau. Bu cisim neredeyse ölecek bir genç kıza, akıllı uslu durursan kimse birşey yapmaz diyecek seviyede birisi. Emin olun o piskopat o kızı öldürmüş olsa da bunu diyecekti. Neredeyse cinayet işleyecek birisini utanmasa alkışlayacak, yani bu olay karşısında insan olan böyle bir tepki veremez.
Forumda gerçekten böyle düşünüp, bunu dile getiren birisinin cezası 3 gün mü ?
Tekrar değerlendirilmesi için bilginize sunarım
Bana göre, böyle düşünebilen bir insan "bu foruma yakışmıyor" kategorisine girmelidir, bu benim fikrim, kuralları bilemem, ön göremediğim sosyo forum dengeler -diyeyim artık bir isim bulamadım - olabilir.
Ancak en azından üslıubunu düzelt diye uyarılmasına rağmen dana önce, tekrar başka bir konuda bir değil iki değil defalarca üslubunu bozduğu için daha ağır ceza almalıdır.
@Bip;
Bu cisme de son sözüm, doğma büyüme ülkemdeydim, kalmayı da çok isterdim. Kendimi geçtim ama her gün bu tür olayları izlemek, videodaki ve senin zihniyetindeki insanlarla aynı toplumda oldugumu bilmek 2.5 yaşındaki kızım için beni çok endişelendirdi. Ve senin gibiler haketmediği yerde olduğu için bizim gibiler başka kapılar aradı malesef. Çünkü ben aynı şeyin, tırnağını keserken terlediğim kendi kızımın başına gelmesini istemiyorum. Bir akşam eğlenmeye çıktı diye, arkadan bıçaklansın, eğitimi için şehir değiştirdi diye samuray kılıcıyla katledilsin istemiyorum. Ya da böyle 5 para etmez psikopatlar bıçak çekip, memleketin göbeğinde yüzlerce insanın içinde hakaretler yağdırsın istemiyorum. İnsanlar keyfinden gitmiyor yani gurbete, bu psikopatlar ve senin gibi çok normal karşılayan psikopatlara şehrin gölbeğinde bu kadar kolay maruz kalabildiği için gidiyor.
cismin diğer yorumları :
sizin gibilere ne efendi konuşacaz olum osuruğum bile sizden daha kıymetli Allahın çöp tenekeleri.
ya bas git birader uzun uzun yazmış bide engelle beni alla alla. dünyanın her yerinde kadın cinayeti oluyo diyorum sen hala küfür etti bıcak çekti diyosun.
ne saçma sapan üyesin sen kadın cinayetleri tek burda mı oluyo. bezelye kadar beyin yok işte. kendi ülkesini her yerde kötüleyen adamdan ne hayır gelir.