BayErol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Farklı bir bilgi yada detay veremem ki hocam çünkü ben seo konusun da ücretli destek veriyorum ayrıca zaten öğrenciyim freelance işler alıyorum farklı bilgiler veya detaylar verirsem ben nasıl iş alacağım? veya siz benim yerimde olsaydınız adsense hakkında farklı bir bilgi veya detay paylaşırmıydınız? gerçekleri konuşalım şimdi paylaşırmıydınız? hocam saygı ve sevgilerimle
Yok hocam yanlış anladınız, direkt yaptığınız uygulamalar hakkında bilgi paylaşmak değil ama mesela anahtar kelimelerin zorluk seviyesi (KD), işte çalışmaya başlamadan önce ki Google sıralamanızla, siz çalışmaya başladıktan sonra ki anahtar kelime sıralama ilerlemesi, işte hitin önemli olup olmadığını vurgulamak için sitenin günlük hiti, da-pa değerin önemli yada önemsiz olduğunu vurgulamak için mevcut da-pa değeriniz vb. yüzeysel bilgi verici bilgiler paylaşmanızdan bahsediyordum. Yoksa tabi ki kimse detaylı bir şekilde piyasada bilinen seo çalışmalarının dışında bildiği teknikleri ve taktikleri vermek istemez yada istemeyebilir bu konuda zaten sıkıntı yok. Saygılar benden