WMaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sen önce kendinden endişelen. dünyanın her yerinde bundan kat kat beterleri yaşınıyo. daha geçen adam bilmem ne ülkesinden çocuk bando takımı arasına arabayla daldı. bilmem kaç çocuk öldü, bilmem kaç çocuk ağır yaralı.
Pardon ? Siz kim oluyorsunuzda benim ne yapıp ne düşünüp ne düşünmeyeceğimi tavsiye ediyorsunuz ? Konu burada ne siz ne yazıyorsunuz zaten iki defa hakaret ve küfür ettiniz az önce report ettim Bu forumda birşeyleri konuşamayacakmıyız ? Ben Ülkemi seviyorum ailemi ve akrabalarımı sevdiğim dostlarımı arkadaşlarımı seviyorum Doğruya doğru ve yanlışa yanlış demek yerine siz böyle mi cevaplar veriyorsunuz insanlara ? bezelye beyinli diyerek ? veya karaktersiz diyerek mi ? Seni Allaha havale ediyorum ayrıca report ettim banlanacaksın insanlara hakaret edemezsin kimse senin çocuğun değil efendi efendi yorum yaparsın bunu yapamıyorsan bu forumda senin yerin olmamalı kurallara aykırı davranıyorsun . Yazık

ElRey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne saçma sapan yorum bu bizim ülkenin hali ortada şuan kadın cinayetleri dur durak bilmiyor.Sen bişey yokmuş gibi sen oraya bak orda da oluyor diyorsun.

Yahu bırak cevap verme daha efendi gibi konuşamayan birisine niçin cevap veriyorsun ?

WMaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ne saçma sapan üyesin sen kadın cinayetleri tek burda mı oluyo. bezelye kadar beyin yok işte. kendi ülkesini her yerde kötüleyen adamdan ne hayır gelir.
Kim kötülüyor kendi ülkesini ? nerede gördün ? böyle bir yorum mu var ?

Efendi gibi konuş insanlara hakaret edemezsin Önce imanlı ve doğru bir kalbe sahip olmayı öğren !

@BilalBayar Lütfen bu kişi eğer bu hakaretlerinden sonra banlanmayacaksa siz bizi banlayın bu forumdan birşeyleri off topic"de konuşamayacakmıyız ? üstelik önemli konuları üstelik birileri gelip bezelye beyinli diyecek karaktersiz diyecek ülkenin bokunu ye diyecek ve eğer banlanmayacaksa biz bu forumda olmayalım yanlış olan biziz demekki .