doğma büyüme ülkemdeyim, akıllı uslu olduktan sonra kimse kimseye bişi yapmıyo. ne yakınlarıma ne bana daha burnumun kanadığını hatırlamıyom. yaşadığın ülkenin b*kunu ye dur karaktersiz insan.
Bu tipleri bile savunan çıkmaz diyordum ama bu ülke beni her gün daha fazla şaşırtmaya devam ediyor. Yahu hiç mi karşı cinsten eşiniz dostunuz ananız kız kardeşiniz yok ben erkek olduğum halde bıçağı geçtim ettiği küfürlerden utandım ki bıçak sallama kısmı apayrı hala gelmiş diyorsunuz ki akıllı uslu olduktan sonra kimse bir şey yapmıyor. Yahu gayet aktif bir metro hattı orası ne yapmış olabilir. Düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum. Ayrıca bu ülkede öyle saçma sapan sebeplerden kadın cinayetleri yaşandı ki hiç de öyle akıllı uslu olana kimse bir şey yapmıyor denilemiyor yani. Yemeğin tuzu fazla kaçmış diye öldürülen kadın var, engelli çocuğuna bakmak için gelen doktordan kıskanıldığı için diri diri yakılmaya çalışılan kadınlar var, kıyafeti bizim aile yapımıza uymuyor namusumuza laf getirir diye öldürülen kadınlar var bunları görmemek için kör olmak gerekir. Bütün bunlara rağmen hala az önce söylediğiniz cümleyi savunabiliyorsanız size diyecek lafım yok.