Merhabalar, kesinlikle amacım yatırım tavsiyesi vermek değildir. Her şeyi kanıtlarıyla ekliyorum isteyen şansını denesin şanslı ise iyi bir gelir elde edebilir aklınıza takılanları cevaplayabilirim.
Kazanç günlük kur ve oyunun coininin anlık kurundan hesaplanmıştır.
Oyun linki :
https://bombcrypto.io/
Oyunun amacı karakter satın alıyorsunuz ve mapi tamamlamaya çalışıyorsunuz.
maplerde kutular mevcut en yüksek kazanç veren kutu mavidir sonra sarı, mor ve kahverengi olarak devam ediyor.
oyundan görsel karakterler benim karakterlerim.
Şu an sahip olduğum
1 Adet epic
1 adet super rare
1 adet rare
6 adet common
Karakterlerin çıkma oranı :
1 Karakter satın alma fiyatı : 10 BCOIN
1 bcoin fiyatı : 6.76$
her karakterin kendine özel staminası mevcut.
Günde ortalama gelen maplere göre değişkenlik gösteriyor 8bcoin ile 11bcoin arasında kazanıyorum karakterlerimi zaten sizlere söyledim. 5 tane common çıkarsa ne kadar kazanırım sorusuna malesef cevap veremem çünkü bilmiyorum.
Oyunu oynamak çok kolay karakterlere "work" diyorsunuz ve mapi açık bırakıyorsunuz karakterler bomba koyup patlatıyor siz hiç bir şey yapmıyorsunuz başka pencerede film dizi izleyebilirsiniz.
dakikada 0.5 stamina doluyor bilginize. oyuna yakında macera modu ve pvp modu gelecek kazanç düşebilir artabilir bilmiyorum sorumluluk size ait.
Ben bu oyuna başladığımda tokenin fiyatı 3.5$'dı. şimdi 6.76$.
totalde 5 karakter satın aldım, bazı maplerde karakter kutusu çıkıyor ve onların içinden karakter çıkıyor epic karakterimi ücretsiz bir şekilde kutudan kazandım.
Oyunu ortalama 1.5 aydır oynuyorum. şu zamana kadar çektiğim bcoin listesi
aklınıza takılan bir kısım varsa cevaplamaktan mutluluk duyarım.