Oyun_Bozan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nerden biliyon belki ermeni rum yahudi hristiyan bi konudada islama müslümanlara saldırmayın şuraya ülkenin %99 u müslüman yazsam hemen konunun yarısına yazan ben ateistim yazar.
Hayat tecrübeniz belli ki az.
Adamlar evin içini tadilat yapacak alçı sıva.
İşi bağlamaya gelirken kollarının altında seccade ile geliyor. Cuma saatinde, şimdi ustalar cumaya gitmiştir deyip annem eve bakmaya iniyor bakıyor ki ustalar çalışmaya devam ediyor cumaya bile gitmemiş.
Daha dün ev için boya ve ıvır zıvır şeyler alacağım. Adam biz alışveriş yaparken vakte 4dk kalmış deyip namaz kılmaya gitti bizi dükkan ortasında bıraktı.
Konuştum sohbet ettim, hergün etiket değiştirmesem kesin batarız. Zaten battık ta o zaman dükkanı kapar giderim diyor.
Hangisi doğru?

Eee şimdi bunlara sorsak ateistim mi yazacak. Dini nereye empoze ederseniz orada sorun olduğunda dinden dem vurulur.
Hükümet dini alet eden bir hükümet. Ve gelen zamların sorumlusu da hükümetse ve bu zamları savunuyorsa, sizi dış güçlerin, yahudilerin hristiyanların budistlerin ucuz iş gücü haline getireceğim diyorsa "sorsalar hepsi müslüman" denir tabii ki.