Hayat tecrübeniz belli ki az.
Adamlar evin içini tadilat yapacak alçı sıva.
İşi bağlamaya gelirken kollarının altında seccade ile geliyor. Cuma saatinde, şimdi ustalar cumaya gitmiştir deyip annem eve bakmaya iniyor bakıyor ki ustalar çalışmaya devam ediyor cumaya bile gitmemiş.
Daha dün ev için boya ve ıvır zıvır şeyler alacağım. Adam biz alışveriş yaparken vakte 4dk kalmış deyip namaz kılmaya gitti bizi dükkan ortasında bıraktı.
Konuştum sohbet ettim, hergün etiket değiştirmesem kesin batarız. Zaten battık ta o zaman dükkanı kapar giderim diyor.
Hangisi doğru?
Eee şimdi bunlara sorsak ateistim mi yazacak. Dini nereye empoze ederseniz orada sorun olduğunda dinden dem vurulur.
Hayat tecrübem yeterince var yüzlerce çalışanımda oldu yeri geldi kendimde çalıştım yeri geldi aldığım değil ürettiğim ürünü yarı fiyatına verdim yeri geldi güzel kazançlar sağladım herkesin günahı yanlışı anlayışı inancı kendine genelleme yapmaya gerek yok bunu her konuda yapıyoruz malesef.