tecnomedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
almış olduğunuz site sizin kendi projeniz ile örtüşüyorsa bence mantıklıdır. Tabi sitenin ve adsensenin iyice kontrolünü yapıp öyle almak daha iyi
Alacağım zaman neleri kontrol edeceğimi, nasıl teslim alacağımı, üzerime nasıl geçireceğim ve nelere dikkat edeceğimi gerçekten bilmiyorum.
Bu konuda gerçekten bilgilendirici bir yazı vb bir şey var mı bildiğiniz.

EBULUT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bazı sitelerin analizleri şişirilip satışı yapılıp elinizde patlayabiliyor, bazılarıda gerçekten paraya ihtiyacı olduğu için satışa koyuyorlar ama mayın tarlası gibi oldu artık bu sektör, araba piyasası gibi herkes "siteyele uğraşılırsa çok iyi yerlere gelir" diye önden geleceği görüyorlar bana kalırsa kendi web sitenizi çocuğunuz gibi büyütürseniz hem çocuğunuzun tüm huylarını öğrenip nasıl davranmanız gerektiğini öğrenirsiniz hem daha sağlıklı bir gelir tablosu oluşturursunuz.

Şimdiden hayırlı olsun.
Şimdi bende böyle düşünüyorum yani İnstagram sektörü de böyle adam yazıyor düzenli post paylaşılır geleceği parlak ama hesap çöp oluyor.
Yani siteye ödeyeceğim fiyatı reklamlara ve temaya falan mı yaptırsam diye düşünmüyor da değilim.