Build etme sorunları yaşadım. Hatta tek tek kontrol ettim. Evdeki 10 olan makinede visual studio'da build edebilirken, 11 olanda exception'lar fırladı. Optimizasyon için uğraştım fakat stackoverflow'da da benzer sorun yaşayanları gördüm.
Hobi olarak video editliyorum (herhangi bir yere yüklemiyorum). Onda da filmora kullanıyordum, ekran dondu sürekli (driver'lar güncel).
Illustrator'da 2 değişiklik yapmak istedim (grafikçi arkadaşı yormamak adına) cpu tavan yaptı.
3 ay kadar kullanımda sorun yaşamadım. En son bir güncelleme atılmıştı, ondan sonra bu sorunları yaşadım.
Bilgisayarım da hafife alınacak özelliklere sahip değil. Driver'ların ve hatta kullandığım programların (visual studio dahil) güncel olmasına dikkat ederim.
1 güncelleme ile beni ters düz ettiği için, sonraki güncellemelerini hayal edemedim ve 10'a döndüm. Bu yüzden henüz erken diye düşünüyorum.
Anladım, umarım sizin yaşadıklarınızı tecrübe etmem. Sürekli güncelleme almaya devam ettiği için ve daha çok yeni bir işletim sistemi olduğu için iki güncelleme arasında böyle aksaklıklar tabii ki söz konusu olabiliyor. Sanırım siz de o iki güncelleme arasındaki soruna denk geldiniz. Sonraki güncellemede çözmüşlerdir diye tahmin ediyorum, ancak tabii ki sadece varsayım bu. Bakalım, biraz daha tecrübe edeyim. Eğer sorun yaşarsam ben de geri dönerim. Henüz bir problem yaşamadım. Hatta aksine bugün Photoshop ve Illustrator'de W10'dakinden çok daha az CPU harcadığını fark ettim. Belki yeni formatladığım içindir, henüz bir yüke şahit olmadım.