KuzeyKalesi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bu senin suçun olabilir ancak avisin ilgilenmesi lazım seni neden servise gönderiyor onu anlamadım. Sana en yakın avis bayisine gidip bırakıp yenisini alıp devam edicektin yansıtılan tutar emin ol daha cazip olurdu. uzun süreli kiralama yaptım daha önce avis ve budgetten bi sorundan dolayı aynı şekilde yaptım ve değiştirdim arabayı aynı zamanda hasar bile tarafıma yansıtılmadı. Biraz panik yapmışssınıx ama olur hocam can sıkmayın hatasız kul olmaz allah beterlerinden korusun geçmiş olsun
Avisi aradım hocam araç vermeleri için uyardım. 2 gün süründüm serviste benim ne işim var. 3 bin lira ödeme yapıp 2 gün de serviste bekledim personelleri siz ilgileneceksiniz dedi avisin. Burası Türkiye hocam hizmet denen şeyi bulmak çok zor. En ufak hata sana kalıyor. İnsanlık hali bilmiyorum dalgınlık oldu arabayı da çalıştırmadım hata büyümeden çekici götürdüm ama yok. 7 günlük gezinin 4 günü yandı. Oteller boşa gitti iptal olmuyor. Her şey iptal maliyet zarar zaten var iken birde aracın maliyeti...