PolatSolutions adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam o durumu 1 ay yaşadım ben hep cayıyorlar size tavsiyem paranızı hazır edip ilan düşer düşmez arayıp anlaşın direk gidip expertiz yapıp kapora verin başka türlü alamazsınız şuan aldığım adamda pişman oldu sattığına ama yapacak bişey yok expertiz ve kapora verdim başka türlü alınmıyor hocam 3 e 5 e bakmayın hemen anlaşmaya bakın darısı başınıza inşallah
Hocam en son ikitellide bi corsa için anlaştım, yanımda nakitim yoktu ıban ver abi hemen fast ile göndereyim dedim. (Olay Cumartesi gerçekleşiyor.) Tamam dedi ben seni ararım yollarım dedi ayrıldık, eve geldim 1 saat sonra aradım ıban bekliyorum diye işyerinde bir sorun var onu halledeyim arayacağım dedi akşam 9 da aradı ve dedi ki; "Alacağım araba Çarşamba bayiye gelecekmiş noter işlemlerini Çarşamba yapabilir miyiz senin için uygun mudur?" evet dedim kapattık ıban yine vermedi. Adamı yoklamak için internetten lastik siparişi vereceğim Çarşamba gününe gelsin diye blöf yaptım mesajıma dönmedi. Salı akşamı ben aradım yarın ne yapıyoruz hangi noterde kaçta görüşücez diye, aradım ben seni 10 dakika sonra arayacağım dedi aramadı tekrar aradım açmadı ertesi gün babam iletişime geçti onada aynı şekilde 10 dakika sonra arayayım dedi aramadı. Şimdi ilan da yok ortada arabada onu almayı beklerken aynı model araç üstüne +13500 TL koydu almak istesem de gönlüm el vermiyor bi yandan..