AbdullahAA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kronik alerji hastasıyım 10 senedir onlarca ilaç kullandım hocam. Maalesef hastaneye gitmekten başka çareniz yok, devlet hastanelerinden ziyade araştırma hastanelerine gitmenizi öneririm. Belki bir çözüm bulabilirler. Yeşil kartım var benimde yeşil kart ile muayene olabilirsiniz heralde tam bilmiyorum.
Ben bir çözüm bulamadım, 2017 2018 de onlarca kez özel hastaneye gittim onlarda ilgilenmiyorlar.
Benimde stres ve okb bozukluğu nedeniyle oluyormuş. Stresi azaltmak için çaba göstermeyin daha fazla artacaktır. Ek olarak psikiyatri servisine de gitmenizi öneririm.

Geçmiş olsun...
Biliyorum hocam zaten saçımda sedef var yıllardır geçmiyor zaman zaman artma azalma dönemleri oluyor tüm hayatımıda etkiledi.Özelden ziyade bu işte uzman birilerine gitmek daha mantıklı olabilir.Her dermatoloji doktorunun ilgi alanı farklıdır her konuda eğitim alsalarda bazı konulara daha fazla yoğunlaşmışlardır.O nedenle kimi ben ile ilgilenir kimi akne konusunda kimisi de sedef konusunda.

İyi bir doktor ücretide 300-400 den aşağı değildir tahminimce ilaçlar filan 500-600'ü bulur maalesef para olmayınca zor bu işler.

Galiba tüm vücuduma yayılacak bu gidişle.