TRcowboy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ağır bilirim 3 yıl kullandım. Yaklaşık 2 yıl önce t***** a geçtim. O günden sonra güzelhosting kullanmadım. Sunucularında ne çeşit uygulamalar kullanıyorlarsa, oldukça yavaşlatıyor olmalı. Güncel durumlarını bilmiyorum. Belki düzelmiştir.
Merhaba,

2021 yılı itibariyle hem donanım hem de yazılım taraflı yaptığımız yatırımlar neticesinde şu anda paylaşımlı hosting kategorisinde daha hızlı hosting hizmeti sunabiliyoruz. Bu konuda değerlendirmeniz olursa, deneme amaçlı sizlere istediğiniz alan adı için hosting aktif edebilir ve deneme imkanı sunmak isteriz.

Salihbyk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
guzelnet harbiden güzeldir ama 12 saat boyunca bir site taşıma işlemi içinde bekleten nadir firmalardandır. Sanırım bu gidişle 24 saatte tamamlayan tek firmada olarak bilinecekler bekliyoruz
yani tavsiyem site taşıma işlemleriniz yoksa alınacak bir firma
Merhabalar,

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz. Uzun bir süreden beri web sitelerin transferi - taşınması süreçleri için kurulmuş olan Taşıma Ekibi sayesinde olabildiğince en hızlı şekilde taşıma işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Taşıma işlemlerinde belirsiz bir şekilde yaşanan yoğunluklar haricinde genellikle 24 saat ortalamanın altında taşıma işlemleri tamamlanmaktadır.

Web sitelerin boyutuna, web site sayısına veya müşteri taleplerine göre değişkenlik gösteren web site taşıma süreleri için genel ortalamamız 24 saattir. Çoğunlukla da genel ortalamamızın çok altında taşıma işlemlerini sorunsuz şekilde tamamlamaya çalışmaktayız.

Konuyla ilgili sizlerin de web sitesi en hızlı şekilde taşınacak olup, bu tip durumlarda aciliyeti olan taşımalarınız için (eski hosting süresi bitmesi, disk alanı dolmuş olması vb.) bizlere talepten bildirmeniz halinde doğrudan öncelik tanınarak taşımanızın yapılması da mümkün olmaktadır.

İlgili işlemle ilgili göstereceğiniz ilgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz.