Peace adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İyi geceler,

Firma ismi vermek istemiyorum gerekte yok zaten çünkü bilen bilir ki:

Firma fark etmeksizin 2 cpu 4 ram vds/vpsler 100-200 lira ama yabancı firmalarda 2€ 5$ şeklinde..

Bu gördüğünüz hetzner firmasının hizmeti yaklaşık 550-600₺ tutuyor aylık masrafı.

Ama aynısı hatta aynısı kadar kaliteli yokta yarısı kadar kaliteli sunucular bile 2-3 fiyatına tl bazında satılıyor.. gerçekten bu her firmada böyle.
Bundan sonra domainlerimi bile türk firmalarından almayı hiçbir şekilde düşünmüyorum.

Benden herkese tavsiye, wordpress hosting bile olsa 15-20 lira vermek yerine 3-5€ ya da 5-10$ verip böyle kaliteli global firmalardan hizmet alın.

Ek olarak bu konuda aydınlanmama yardımcı olan @Messi; @tryigitx; üstadıma teşekkür ederim.
Sağ olsunlar bu konuda bana çokça bilgi verip doğru hizmetlere ve firmalara yönlendirdiler. Benzer konularda kendilerinden kesinlikle destek almalısınız.
yazılımsal bir problem olmadığını varsayarsak, @Ufuk Gedik; yani @Veridyen; uzun süredir kullanıyorum. Gayet de memnunum. Farklı hostingler kullandım ama memnun kalmadım. TR'de gerek teknik destek gerekse yardım açısından harikalar. En azından başka hosting firmaları gibi savurmuyorlar olayı başka yerlere. sen veridyen ile çalışmamışsın abi tavsiyesi