aozs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu durum Sadece sunucu,hosting firmalarından ibaret olmamakla birlikte.Kabin kiraları,enerji ve internet bağlantısı,donanım fiyatlarından,kurdan vs. haberiniz yok galiba banane diyerek bu işin içinden çıkabilirsiniz.Ozaman sunucu firmaları sektörün çalışanları bıraksın gitsin yurtdışına e zaten bu ülkede yazılımcılarada değer verilmiyor onlarda gitsin.Doktoru sağlıkcıyı dövüyorlar,öldürüyorlar Daha geçtigimiz haftalarda çok genç bir doktorumuz 36 saat nöbet sonrası daha fazla dayanamayıp trafik kazası geçirdi öldü Allah rahmet eylesin maaş şartlarıda çok iyi e hadi onlarda gitsin.Öğretmenlerimizi söylemeye gerek bile yok binlerce işsiz öğretmenimiz var atanamayıp inşaatda canveren öğretmenimizi hatırlayın,onlarda gitsin.Mühendislerimiz aynı şekilde iş bulurlarsa eğer oda asgari ücrete çalışıyorlar,yurt dışında belki 10 katı maaş alacak tamam tamam hadi onlarda gitsin.
ee geriye ne kaldı? Atamın bu ülkenin geleceği dedigi herkes gitti.
Bu vatan kolay mı kazanıldı da 3,5 çapulcuya,fırsatcıya bırakılsın
Fırsatcı firmaları ve cacık firmaları tenzih ederek şahsım adına söylemeliyim ki gerek market gerek sanal ürün alışverişlerimde 3 fazlasıda olsa yerli firmaları tercih ediyorum
Özellikle bu pandemi döneminde,şu boguştugumuz ekonomik krizde, kendi ülkemizde azınlık hale düşeceğiz nerdeyse böyle bir dönemde biz bize destek olmassak neolur halimiz?
Konuyu siyasete, Atatürk e nasıl bağladın gram anlamadım ama sizi engelliyorum, konuları bir daha böyle saçma yerlere çekmeyin diye.