bymuratmis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burda birçok kişi evi sat vadeli hesap yap demiş arkadaş faiz caiz mi bu yönüne de bakın şu işin. O evi kiraya verip ordan alacağın 2 k para faizden alacağın 10 k dan daha bereketli daha karlı olacaktır bundan emin olun.
Ekonomiye piyasaya gelirsek Allah sonumuzu hayır etsin bu ülkede insanların birbirlerine verdikleri zararı hiçbir düşman bu ülkeye veremedi.
Ticaret nedir biliyor musunuz?
Mesela vatandaşlar birşeyi aldı sonra kâr etmek için üstüne kâr koyup satışa koydu.
Eee alıcı da buldu sattı.
Şimdi satıcı mı ülkeye zarar verdi yoksa alıcı mı? Alıcı almasaydı satıcı da o fiyata satamayacaktı! hadi bulun kimin ülkeye zarar verdiğini.

Ya arkadaş böyle bir kaosta bir şeye zam yaparak satmak ülkeye kötülükse sizde ilanda ne yazıyorsa düşüğüne satın evinizi ülkeye bir faydanız olsun.
Adamın 2 tane evi var oo bu zamanda ev satılmaz millet vicdansız diyor. Eee sen sat kardeşim, senin 2 evin varken evi olmayan kişiyi bul sat iyilik yap?

Hadi başlatın hareketi, herkes evini ucuza ilana koyup satışa koyarak ev fiyatlarının düşüşüne yardımcı olsun. Satacağınız kişiyi de araştırın ev sahibi olmasın emlakçıya filan kaptırmayın, hadi var mısınız ülkenize faydalı olmaya?