Para vs. canından önemli değil hocam ilk tavsiyem dikkatli ol, hayırlı işler bol kazançlar
Hayırlı olsun aynasız ve sinyalsizlere dikkat.
Kazanç iyi de çok riskli be hocam. Sadece sarıyerde her gün, getir ve banabi kuryeleri vefat ediyor kazalarda.
Hayırlı olsun, umarım kazasız belasız geçer.
mola verin sürekli , acele etmeyin
hayırlı olsun ve aman dikkatli olun hocam.
hiçbi şey canınızdan kıymetli değil
Teşekkür ederim uyarılar için hocalarım, dışarıdan çok riskli görünüyor evet ama yavaş kullanacağım Allah'ın izniyle kazasız belasız devam edeceğim
ekstra olarak nasıl oluyor hocam saat kaç kaç çalışıcaksın
insallah ben de yolun sonunda getır deposunun onunde poz verıyor olmam
hayırlı olsun hocam.
bu arada, çalışma saatleri nasıl?
izin günü vs nasıl?
günde kaç saat çalışacaksınız?
a2 ehliyeti mi gerekiyor?
bende düşünmezdim hocam aslında ama hayatın karşımıza neler çıkartacağını kimse bilemiyor maalesef

Öğretmenim. 3 yıldır kpss ile atanmaya çalışıyorum. Geçim sıkıntısı, borçlar, faturalar, kira vs derken işin içinden çıkamıyorum. Buradan yaptığım işlerin yanı sıra ekstra bir işe de ihtiyacım vardı. İnşallah düzeleceğiz be hocam
çalışma saatleri oldukça esnek hatta ne zaman boşsan o zaman gel hocam bile dediler

bilmiyorum her depo aynı mı ama ben sakaryadaki depoya gittim zaten burada da tek orası varmış
günlük 8 saat diye konuştuk ama yine bana bağlı istersem daha az veya daha fazla çalışabiliyormuşum. Ona göre de ücrette değişmeler oluyormuş. Benim için ideal

Part olarak girmiştim sabah dersim olduğu için hocam sağ olsunlar yardımcı oldular bu konuda da zaten .
a2 ehliyet gerekli evet. İzin gününün konusunu hiç açmadım bile çünkü inanın öyle bir lüksüm şu an maalesef yok. Ama istediğimde de geri çevireceklerini sanmıyorum. Kurumsal bir firma olmasına rağmen çok iyi bir ortam esnek çalışma saatleri ve en önemlisi muhatap olduğum şahıs iyi niyetli birine benziyordu konuşmalarından hareketlerinden anladığım kadarıyla. .umarım sonradan değişmez
Adam sanki savaşa gidiyor daha işe başlamadan soğutmasaydınız iyiydi
Valla açık konuşmak gerekirse biraz etkilendim gibi ama yukarıda da dediğim gibi ortam çok hoştu 15 dakikalık görüşmemde bile hemen başlayasım geldi
Bende şimdi görüşmeye geldim bakalım ne diyecekler
hayırlısı olur hakkınızda hocam inşallah