Valla adsense nedir? Nasıl para kazanılır diye 10 sene önce duymuştum ama hiçbir şekilde başaramamıştım. Pandeminin başında ilgilendiğim futbol üzerine yazılar yazarak bir blog yaptım. Daha sonra arkadaşımın yardımıyla bunu web sitesine çevirdim. Yazdım, yazdım, yazdım. Hala yazıyorum ama bazen bıktığım da olur. Tek kişi her işle uğraşmak zor ve bilgisayar insanın beynini yakıyor. Siteyi açalı neredeyse bir sene olacak dün ilk defa kazandığım parayı çektim. Seo'yu kendim öğrendim, ufak çaplı PS işlerini kendim yapıyorum. Sosyal medyalarımı kendim yönetiyorum. Bu arada 4-5 defa ana sayfamı yok etttim, kurcalarken. Hepsini en son kurcalayarak kendim öğrendim. Şu an mesela harcadığım paranın (site kurulumu için, hosting, domain vs.) küçük bir kısmını kazanmış olmam bile beni mutlu ediyor. Bu işi yapmak istiyorum, kazanmak istiyorum. Bildiğim şeyden, futboldan gelir elde etmek istiyorum ve bunun için sürekli yazıyorum, yazmaya devam edicem. Arada bıktım, bıraktım yazmadım. En nihayetinde döndüm tekrar yazmaya başladım. Kısa süreli bir tecrübe bu belki ama bir şeyler yapabildiğini hissetmek güzel. Umarım güzel de bir sponsor bularak daha çok kendimi büyütürüm diyorum. Farklı projeler yapmak için uğraşıyorum. Siz de yapabilirsiniz. İnanın böylesi daha mutlu hissetttiriyor