PolatSolutions adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar,

1 aydır araba arıyordum artık zamanı gelmişti araba fiyatlarıda 8 saatte bir yükselmeye başladığı için artık seri aramaya geçtim en sonunda bir tane değişensiz araba bulabildim ve bugün ilk defa notere gidip sorunsuz satış yapıldı aldım arabayı.

Araba fiyatı 150 bin tl renault clio 2015 model 1.5 touch paket 75 hp 173.000 km de arabayı ilk defa alacağım için günlerdir expertiz ve noter dol4ndrıcılıkları videolarını izleyip tecrübe edindim.Dün de konu açtım nelere dikkat etmeliyim diye sağolsun birçok arkadaş tecrübeleriyle bana yardım etti plaka ve şase nodan bile sorgulatıp mesaj gönderen arkadaş oldu buradanda ayrıca teşekkür ederim onlara

r10'a teşekkür ediyorum.8 aydır aktif bir şekilde hizmet vermeye başladım ondan önce sadece bilgi amaçlı girip çıkardım r10 bana çok şey kattı ticareti öğrendim, iyi insalar tanıdım iyi arkadaşlarım oldu Kimseyi mağdur etmedim çok şükür önce memnuniyet sonra para düşüncesiyle devam ettim bugünlere kadar geldik.Dün Tahsin Çetinkaya abinin bir paylaşımını gördüm kaplumbağa paylaşımı : https://www.r10.net/off-topic/301855...sormuslar.html
Gerçekten doğru iyi olduğu kadar köyü şeylerde olabiliyor bazen bazı insanlar hızla ilerlemeye başlayan birileri görünce saldırmaya başlıyorlar bu forumda 2-3 kişi bunu yaptı bana konu baltalayanlar oldu taciz edenler oldu mesajlarla yorumlarla onlar kendilerini çok iyi biliyor zaten şuan engelliler bende (Sırf bu yüzden sitedeki para yatırma ve görev ekleme bölümünü kapattım)

Konuya ilk yazan 2 öğrenci kardeşime 50 tl göndericem.

İlk yazan android uygulama sahibi 3 kişinin uygulamasına da 100'er yorum hediye ediyorum

İnşallah daha iyileri sizlerin olur herkese teşekkür ederim hayırlı akşamlar

Alırım bi ho nuzu
Öncelikle kazasız, belasız kullanmak nasip olsun. Bu kadar mutlu olmanıza değer inşallah. Hayırlı uğurlu olsun.