Artık heves de kalmadı hocam. Her hafta favoriye attığın ilan, 15-20 üstüne koyuyor, sanarsın her hafta aracın bir yerini altınla kaplıyorlar. Bir aracımız var, biniyoruz iyi kötü. Yeni araç falan almak istemiyorum bu ülkede. Bu sene fabrika Amerika'da şube açacak, o bölgede ihtiyaç varsa giderim dedim. Umarım ferçekleşir ve çoluk çocuk toplar giderim buradan.
Bu ülkeyi çok seviyorum, kendi ülkemiz, taşına toprağına aşığız ama maalesef insanına zulmeden, bu kadar ağır şartlar yükleyen bir devlet, insanını yaşatamaz. İnsan yaşamazsa devlet nasıl yaşasın? Kendi ülkemde güzel kazancım da var ama bu haksızlık, bu adaletsizlik beni de yıldırdı. En çok hanım gitmek istiyor yurt dışına, artık bize de yol görünüyor gibi. İnsanlık namına, insanca yaşamak namına bir şey kalmamış bu ülkede. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Altına imzamı atarım kardeşim.Ağızına sağlık.. Ben Kredi çekip araç alacam ama galeri fırsatçılık yapıp 30 tane almış herbirinin üstüne 70 bin lira koymuş.Hakkım varsa Kul hakkı olarak Hiç birine hakkımı helal etmiyorum