Yazılım sektöründe Diplomanın bir işlevinin dibine kadar olduğunu düşünmüyorum. Çünkü her telden anlamsız ve de saçma geliyor.

Artık eski Türkiye Cumhuriyeti’nde değiliz, değerler kişinin özgün hallerinde sadece öğrenim durumlarına göre önizlemelerde bulunulur. Demek istediğim durum, Üniversite kendini özgüvenli hissetmek, değişik aktiviteler yapman ve de durum hakkında sosyal bir hayat sunmandır kendine, burada kesinlikle Üniversite eğitimini kötülemiyorum arkadaşlar durum tamami ile kişinin kendi özgüveni, çalışma potansiyeli ve de kendi hür iradesine bağlıdır. Eski Türkiye Cumhuriyeti'nde değiliz dememde ki asıl neden budur, artık her türlü araştırma yapabilir Üniversite eğitiminde alacağınız o becerileri daha fazla potansiyel bir yükselmeye tabii tutabilirsiniz, bu tamami ile kişinin kendisine kalmış bir durum.

Çocuk Gelişimi okursun ve de aynı anda kendi evinde, kendi inisiyatifine bağlı olaraktan yazılım çapınca kendini geliştirirsin, bu tutum tamami ile senin elinde olan bir durum. Eğer azıcık dahi hür iraden güçlü ve de akıcılık bakımından kendini bir şekilde verebiliyorsan 'Bugünün işini yarına bırakma!' terimini kendine benimsiyorsan işte önünde hiç bir engel asla ve katiyen duramayacaktır.

Öncelikler şunlar, her daim : Çalışma, Azim Yaratma İsteklilik ve de ardından gelecek olan Başarı senin zaferindir ve motivendir...