ElRey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu işin ************** olduğuna katılmıyorum.Google sonuç olarak bunu sağlıyor harca ve öde diyor.Ödemeyeceğinin riskinin de bilincinde fazlasıyla.Ki şuna da eminim sıfırdan başlayanların yarısından çoğu ödememiştir.Google sana bu fırsatı veriyorsa bu ************** değildir.Siz mesela yeni hesap açıp kod giriyorsunuz.Eğer ki ilki dolandırıcılıksa bu da öyledir.Çünkü onu da herkes bir kez kullanabilir diye belirtmiş.

Sizin sektörünüzü kötü etkiliyor olabilir.Facebook mesela bence bu Eşikli reklamlar yüzünden bitti.Şuan ücretiyle reklam açmak isteyenler bende dahil açamıyorum.Google tarafına geçtim şuan.Bir tane ana ödemeli hesabım var.Uygulama reklamları açıyorum.Ekstra olarak yeni hesaplar açıyorum kod kullanıyorum 50₺ 550₺ harcama yaptırıyorum.

Burda kendinizi boşuna yormanıza gerek yok bunu tek çözebilecek google tarafıdır ve bütün bu sistemi bir saatte kapatır İstese.Manuel ödeme alır sadece biter mevzu.
Dolandırıcılıktır hocam, verdiği eşiği ödemekle yükümlüyüz, sizin mailinize, geçmişteki google play alışverişlerinize güvenerek veriyor bu eşiği, siz ************** olarak görmüyor olabilirsiniz ancak etik değil, promosyon apayrı bir mevzu, orada şirket isteyerek ve bilerek sağlıyor bu durumu, Google tarafı Türkiye'de ofislerini yavaş yavaş kuruyor, devlet habire Google'a ve diğer sosyal mecralara milyonlarca dolarlık cezalar kesiyor, Google, Türkiye'de kitlenen borçları misliyle tahakkuk edebilir, son ödeme tarihinden başlar, faiziyle misli misline alır bence. Siz o hesabı açarken otomatik ödemeyi seçtiğinizde veya o eşiği harcadığınızda zaten ödeyeceğinizi onaylıyorsunuz, düşünceniz mantıklı gelmedi bana pek.