eslao adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çakarımsı disko topu takmış 3 farlı motorları napacağız, adamlar resmen kör ediyor trafikte, ne yaptılarsa kendileri yaptı kendilerine, şimdi millet kıl oldu.
4 yıldır motor kullanıyorum. İlk 2 sene çok direndim. Araba gibi şeridin ortasından gideceğim, kimsenin önüne kırmayacağım, emniyet şeridinden gitmeyeceğim diye. Şahinciden laf yemediğim mi kaldı sol şeritte ne işim varı mı kaldı, önüme kırmayan mı kaldı, şeridimden beni sıkıştırıp geçmeyen mi kaldı.. Neler neler. Şeritte gidiyorum senin burada ne işin var diyorlar, emniyet şeridinde gidiyorum burası yasak diyorlar. Az kaldı kendime özel yol yapıcam. Ben anlamıyorum bu kin niye. Sonunda ne oldu o disko topu gibi dediğiniz o çakarlardan taktım. Herkesi kör etsin diye de kaldırdım tam aynaya göre. Özellikle de tüm polis çevirmelerine sislerim çakarlarım açık girdim. Ben de "arabacılara" sinir oldum. Hiç bir çevirmede bunlar yasak cevabı almadım. Tüm polislere sordum yasak değil mi bi şey demiyor kimse diye. Hepsi de iyi ki takmışsın görmüyorlar motorcuyu diyerek, tam anlamıyla destekliyorlar. Şehirler arası yolda sağ şeritte 110 ile giderken taciz selektörü yapıldı bana burada ne işim varmış sağa geçecekmişim. binmeden yaşamadan anlamazsınız.