SEOPro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eşimin abisi geçen perşembe bize geldi adam sağlıkçı ambulans da görevli, aşıları tam bizde iken ateşi çıktı bağırsak sorunu vardı ondandır dedi ve tüm aile evde yemek dedik. Eşim, abisinin ateşi çıkınca eli ile temas ediyor acile götürdük test yaptırmadı o gün. 2 gün önce eşim rahatsızlandı ateşi çıktı acile gittik test yaptırdık dün pozitif çıktı abisine ulaştık o da test yaptı o da pozitif
Eşim, bebek evde var diye aşı olmamıştı
Ben tek bir bionteck oldum
Eşimin abisi 2 bionteck olmuş
Abisine bulaştıran da saglıkçı arkadaşı çift aşılı nöbette bundan izin almadan yanında yatıyor sabah uyandığımda kızıyor arkadaşına senin dün ateşin çıkmıştı neden odamda yatıyorsun diye o da halı sahada top oynadım ondandır demişti.
Anlayacağınız bir hiç uğruna 2 aşısına güvenen gelen eşimin abisi bize covidi bulaştırdı
Eşimde ilk gün öksürük vardı o geçti şuanda baş ve kas ağrısı var ben de ise kemiğin bir noktasına sızı geliyor öksürük başladı dün gece nefesim birden kesildi sıçradım sirke ile burun içine damlatıp nefes aldım
Aşı olduğunda covid olmayacaksın diye bir şey yok. Şunu anlayın artık. Virüse bağışıklık kazanmış olursunuz yani ölüm riski ciddi derecede düşer çünkü vücut tanıyordur virüsü artık. Salağa anlatır gibi 5000 kere anlattılar halen aynı şeyler söyleniyor.