altunbasak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Motorlar trafikte hiçbir zMan araçlar gibi hareket etmezler fark ettiyseniz tüm motorlar sol ayna nızdan onu görebileceğiniz şekilde arkanızda durur bu aradan geçmek için değil onu görün diye diğer araçlar gibi tam ortada arkanızda dursalar göremezsiniz.
Ayrıca bu sol sağ çaprazda durma olayı siz saniyeler içinde durabiliyoesınuz ama biz duramıyoruz, o yüzden sizi ıskalamak içinde birebir dostum.
Yol bulduğunda da basar geçer, sizin gibi sollama yapma imkanlarımı var sence senin 1 tonluk aracın 4 tekerin var geçebildiğin yerde geçip gidiyorsun aynı mantık benimde 300 kiloluk 2 tekerlekli aracım var geve bileceğim gecip gidiyorum

Hepiniz aynı kafasını simülatif bilgi ile değil tenkit ederken böylesine küçümseyerek fikrinizi beyan etmek çabasındasınız. Oyüzden yazdıklarına cevap vermeyeceğim.
Yahu verecek cevabın yok ki bu sadece bir örnekti yazdıkların içinden her kelimen bunun gibi abartı.
Bak düzgün şekilde soruyorum çok iyi motorcusun motorun çok hızlı bana nasıl 0,6 saniyede 0-100 yaptığını açıklar mısın ?