Opencart sistemini kullanarak kendi sitemi açıyorum. Fakat bazı sorunlarla yüzyüze geldim. Kodlama vs. bilgim olmadığı için de bu sorunları çözmekte zorlanıyorum. Sorunlarıma gelecek olursak;
1- Siteme eklediğim kategorilerde (ana sayfada) kategori yanında ürün sayıları görünüyor (Ör: Elektronik (3) gibi). Ben bu görünümün olmasını istemiyorum, nasıl kaldırabilirim?
2- Tıpkı trendyol'da ki gibi satıcıların ürün girebilecekleri pazaryeri.siteadı.alanadı şeklinde panel, eklenti, site vb. sistem nasıl yapabilirim. Opencart'ın kendi sistemi içerisinde böyle bir şey var mı?
3- Bilgi sayfalarında ki (şartlar ve koşullar, teslimat bilgileri, hakkımızda, gizlilik ilkeleri) metinleri diğer e-ticaret platformlarında olduğu gibi doldurmam şart mı? Eğer öyleyse bu metinleri benim mi yazmam gerekiyor yoksa bir yerden mi temin edeceğim?
4- Sitemde ki URL sistemini nasıl değiştirebilirim? Mesela kategorilere, alt kategorilere vs. girdiğimde "siteadı.alanadı/kategoriadı/altkategoriadı/ürünadı/ürünkodu" gibi gösterilmesini istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
5- Ana kategorilere girdiğimde alt kategorilerin o sayfada görünmesini istemiyorum bunu nasıl kaldırabilirim?
Opencart sistem sürümüm: 3.0.3.6