iyi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Amerikada olmak zorunda değilsin. Öyle bir kural yok. VPN VPS vs asıl tehlikeli olan. Amazona karşı dürüst olursan hesabın hiçbir zaman suspend olmaz. En büyük sorunumuz okumamak. Zaten adım adım doğru yapılsa işlemler suspend yemez kimse.

İlk önce hesabı aç sonra şirket kur. Quixsolutions.com var tüm işlerini halleder, Turgay verdi adınızı demem yeterli. Şirket kurulumu ein alımı telefon numarası adres itin hepsini hallediyorlar. 350-400 dolar yıllık para alırlar.

bu arada bütçesiz amazon işi olmaz. Marka kaydı şirket kurulumu nakliye vs için bile 100.000 tl nakit para lazım. Yanlış anlama bütçen ne bilmiyorum ama genelde bu şekilde başlıyor herkes ondan söyledim. 500 dolar parası olan kişi sadece şirket kurabilir.
Anladım hocam, yönlendirdiğiniz site için ayrıca teşekkür ederim inceleyeceğim. Bütçe konusunda bu iş için yüksek miktarlarda bütçe ayırmam gerektiğinin farkındayım, bazı riskler alarak bunuda halledeceğim ancak alacağım risklerden ötürü ince ele sık doku hesabı en ince ayrıntısına kadar araştırıp kurcalıyorum.