1-PL mi yapıyorsun RA mı? RA ise çok sorun yaşarsın, PL ise kimse sana fatura sormaz, sorsa sorsa ürünün kalite standart belgelerini sorar.
2- Başkasının üstüne aç sonra ABD de şirket kur ona aktar hesabı.
3- youtube içerikleri yeterli. Zaten işin içine girince hata yapa yapa öğreniyorsun. Emin ol o danışmanım diyenler senden fazlasını bilmiyor. Bilse kendi yapar.
Yanıtınız için çok teşekkür ederim, bir an hiçkimse yanıtlamayacak sandım
Private label ile başlayayım diye düşündüm ancak sonradan düşününce işin içine bodoslama dalmak gibi olacağından Türkiyedeki bazı üreticilerden üretim yaptırıp retail arbitrage ile başlayıp işi kavramak daha mantıklı geldi, bu konudaki görüşünüzüde ek olarak not alacağım.
Hesabı başkasının üstüne açayımda hocam ilk önce şirket kurmayı planlamaktayım, Amerikadaki şirket hesaplarımı girerek amazon hesabını Türkiye lokasyonda oluşturmak sorun yaratmayacakmıdır? Kaliteli bir şirketten abd lokasyon vps alıp tüm süreci sürekli oradan ilerletsem daha sağlıklı olmazmı sizcede?
Birde şunu soracaktım hocam sizin şirketiniz varmı bilmiyorum ama şirket oluştururken adres kısmına sanal ofis adresi yazmak istiyorum, sizin önerebileceğiniz bir sanal adres firması varmıdır ve muhasebe işlemlerini nasıl yönetiyorsunuz? Manay CPA diye bir Türk firma yıllık ortalama 2.000 dolar muhasebe ücretinden bahsediyor.