Hypnoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fotoğraf veya Videosunu çekin , Ürün tekrar satışa sunulamaz deyin , ürünün tekrar satılamayacağına kanaat getirirlerse iadeyi red ederler , tekrar geri kargolarsınız , kargo ücretide trendyol tarafından karşılanır.
Cevap için teşekkür ederim
ebubekirbastama adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İtiraz edeceksiniz üstadım sonra nedeni ve ilgili görselleri ekliyorsun ve ürün ihtilaflı kategorisine gidiyor sonra eğer onaylanırsa Reddedilenlere düşüyor sonra ise siz ürünü müşterinize geri kargoluyorsunuz.
tavsiyem size Nedenini ve diğer resimleri felen detaylı açıklayın
Cevap için teşekkür ederim
OYG adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Müşteri iade etmek istediği ürünü kargoya verir. Kargo ürünü size ulaştırana kadar sizin yapmanız gereken tek şey beklemektir. Kargo size ürünü teslim ettikten sonra kendi sisteminden kargoyu düşer ve bu durumdan sonra iade olacak ürün " kargoya verilen " kısmında değil " aksiyon bekleyen " menüsü altında gözükür.

Ürün size geldikten sonra gerekli kontrolleri yapın, eğer ürün sizin gönderdiğiniz şekilde değilse resmini çekin, durumu sade ve anlaşılır bir dille yazın ve " RET TALEBİ " butonuna tıklayın. Eğer iadeyi teslim aldım derseniz iadeyi onaylamış olursunuz.

İyi çalışmalar.
Hocam çok detaylı anlatmışsınız, müşteri hizmetleri iadeyi teslim aldım diyeceksiniz diyor bana, onların da bildiği birşey yok anlaşılan neyse cevabınızla yola çıkarak beklemeye geçtim. Yurtiçi kargodan gelecek ürün, iade aldığımda kargoda paketin kapalı halini video çekeceğim, sonra açarken video çekeceğim, sonrasında resimle detaylı anlatacağım.
Anlaşıldı..

çok teşekkür ederim herkese net cevap almış oldum.