PFC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
usta adam belalı diyorum uzak dur hahahahah kask flan fırlatıyormuş bak
Astra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kaç tane motorcunun, arabanın yaptığı hatayı sineye çekiyorum. Elbet yeri geliyor ben de hata yapabiliyorum. Ben polisi aramayı, video çekmeyi tercih etmiyorum. Verilmiş sadakamız varmış diyorum devam ediyorum.
Ben hata yaptığımda birilerinin tercihi bu yönde olmayıp, benim ceza almamı sağlayabilir.

O yüzden aracının plakasına da, arabanın plakasına da gerek yok. Ben şahsına bir yorum yapmadım. Bir gün benim yaptığım bir hatadan aracımın aynası sökülürse, aynayı uygun yerine monte edeceğimi tekrarlıyorum. Sen olmuşsun, Ahmet olmuş, Ayşe olmuş fark etmez. Olayı kişiselleştirmenin anlamı yok. Yok ben kişisel algılıyorum diyorsan da tekrar alıntılayabilirsin.
Motorcu bir arkadaşınız yerde can çekiştiğini gördüğünüzde yemişim medeniyeti diye başlıyorsunuz bu işlere, sinyalsiz aynaya bakmadan şerit değiştirmeyi küçük bir hata olarak nitelendiriyorsunuz fakat benim motorum 0.6 saniyede 100kmh hıza çıkıyor, yani ufukta beni görmezseniz sinyal vermeden atlarsanoz benim orda atacağım taklanın hesabı yok, o yüzden magandalıkmı kekoluk mu derseniz bilmem ben o aynayı sökerim, arabadan inip Bi yerine monte edeyim diye umut edersenizde, orada iki kişiden biri mezara girer.

Daha fazla yazmayacağım.