altunbasak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynaya bakmayın, şeritten şeride atlayın, sinyal vermeyin, sonra biz karşılık verince keko olalım maganda olalım, eğer bu kekolık sa kanımın son damlasına kadar kekoyum, he birde bana denk gelirsen aracını durduran hiç kimseden kaçmadım, kaskı kafasına fırlatmışlığım var, sabahtan beri bulaşıyorsun, tüm tecrif, tefkit tenkitlerine karşı uslubumu bozmadım, tekrar beni itham edersen moderetöre bildiririm.
sen beni nasıl trafik kurallarına uymayanlar kategorisine koyabilirsin bu hakkı sana kim veriyor sen beni anlayamamisin gerci kanının son damlasını kekolua hibe eden birinden ne beklersinki afferim kask firlatmissin birinin kafasina çok güzel yapmissin trafikte senin gibi magandalar kendi cezalarini kendileri kesenler yok olmadan ve bunu iyi bir sey gibi "morug kask firlattim" ithamlarinda bulunarak savunanlara iyi bir eğitim verilmeden maalesef bir cok sorunumuz çözülemeyecek bu bahsettiğim kişilikleri ayni zamanda maçta yabancı cisim firlatanlarda da bulabilirsiniz hayatında sana başarılar başarabilirsen.