1 hafta önce gözümde seğirme başlamıştı. Nasıl başlamasındı ki zaten.
Göz odaklı bir işimiz olduğu için, doğal olarak mesleki dezenformasyon da bu yönde oluyor.
Neyse sıkıntı değil. Kitap okuyor, uzun süre bilgisayara bakıyoz diye gözlerimiz bozulacaksa şeref madalyasıdır bu dedik.
Şimdi aynı göz seğirmesinin çok daha mikro versiyonu göz torbasının altındaki elmacık kemiği civarında da olmaya başladı.
Ve çok gıcık bir durum. Yani baktığım kadarıyla da yüz seğirmesi olarak geçiyor.
Daha yeni başlamış ve aslında çok hafif olmasına karşın, bazı araştırmalarım korkutmaya başladı.
Neymiş efendim, yine şu internetin korkutucu kehanetleri olur ya. Başınız ağrır "kanser belirtisi" olabilir vs. yazarlar.
Bendeki seğirmenin sebebi de atar damara baskı yapan tümör tehlikesi olabilirmiş.
Tümör kelimesini görünce bi irkildim, o dakkadan beri vücudum saçma sapan tepkilere girdi.
Sol göğsümün altında sanki bir damardan kan kesik kesik geçiyormuş gibi his var.
Yani sanki orda da bir seğirme söz konusu sanki. Bilmiyorum durum gerçekten psikolojik olmaya başladı gibi hissediyorum.
Az önce uyudum ve uyandım beynim resetlenince, evhamlarım azalmaya başladı gibi.
Peki ya evham değil de, gerçekten bir sorun varsa?
Belki daha önce yaşayan varsa ve paylaşırsa sevinirim.
Doktora gidene kadar teselliye veya ona benzer bir şeye ihtiyacım var. Teşekkür ederim şimdiden.