Fringe21 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Agresif yorum yapanlardan biri akp döneminde kurumun birine müdür olmuş bir vasıfsız 😅 şimdi sen söyle bakalım bu kadar agresif olmasının sebebi ne olabilir ? Vaktinin dolduğunu o da biliyor tabi. 2023 hazirana kalmadan hepsinin sahte krallıkları yıkılacak inşallah
Ahahaha belliydi zaten böyle bi şey olduğu. Yoksa bir insan bu zalimliği niye savunsun ki? Dün yine bunlardan biri için ya kendisi ya da bütün akrabaları bi yerlere müdür yapılmıştır, işe sokulmuştur yemin edebilirim ama ispatlayamam demiştim, demek ki yemin etseymişim de çarpılmayacakmışım (:

Yüzyılın en büyük hesaplaşmasını yaşayacağız bunlarla, yok öyle kurtulmak. Herkes hesabını verecek. Millet okullar bitiriyor, yıllarını harcıyor bim'de çalışmak zorunda kalıyor ama bu ilkokulu zorla bitiren vasıfsızlar particilik hesabına müdür yapılıyor, amir yapılıyor, memur yapılıyor. Ya her şeyi geç, Allah'ın zoruna gider bu, biz bi şey yapmasak o cezasını vermez mi sanıyorlar? Sen milyonlarca insanın hakkını yiyeceksin, ya garip bir köpeğe yapılan kumpası bile savunacaksın bir de bunları haşa Allah'ın davasıymış gibi göstereceksin sonra iki cihanda da huzur bekleyeceksin? Hadi ya (: hangi kitapta, hangi dinde yazıyor bu?

Dün de dedim şimdi de diyorum, devlet aklı unutmaz, kim haksızlıkla bir şeyler elde ettiyse misliyle hesabı sorulacak. Geliyor gelmekte olan. Sadece beklesinler.