Ben yurtdışında yaşayıp bazı sebeplerden dolayı sadece Türkiye'den para kazanan biriyim. Yani anlayacağınız doların durumunu en ağırdan yaşıyorum. Çünkü Türkiye de esnaf her zammı yansıtamayabiliyor. Kar'ından düşürebiliyor. Fakat burda böyle değil. Evet böyle giderse dönmek zorunda kalabillirim. AMA BEN İNSANLARDAN ÇOK DAHA FARKLI DÜŞÜNÜYORUM. Medya ele geçirildiğinde biz bu oyunu kaybettik aslında. Ve uyanmamız şart. Belki aranızdan katılmayacaklar olabilir ama BİRAZ DAHA KÖTÜ DURUMDA OLMAMIZ GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNENLERDENİM. Ta ki çoğu insanın erken seçim olması için elinden geleni yapmaya başlayana kadar. Çünkü insanların çoğu uyanmalı artık. HALA 3 KİŞİDEN 1İ UYUYOR MALESEF...

Ben Boğaziçi köprüsünden geçen bir petrol tankerine benzetiyorum Türkiyeyi. Şuan direksiyon kontrolünü tamemen kaybetmiş bir şekilde hızla gidiyor ve bariyerlere çarpıp denize düşeceğini artık herkes biliyor. Asıl önemli olan düşme esnasında tankerin patlayıp patlamayacağı. Patlamazsa çok güzel bir başlangıç yapabiliriz. Seçimlere birşeyler karışıp aynı düzen devam ederse ki bu ihtimali düşünmek istemiorum. tanker patlamış ve herşey yok olmuş demektir... VE BENCE EN ÖNEMLİSİ DE SEÇİM GÜVENLİĞİ !!!

(Not = Siyaseti sevmem. Siyasi maksatlı yazılmamıştır)