trchalar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İş bilmezlik ve cahillik ile kurulan sistemin ömrü bu kadar uzun olmaz. Ancak son 30 yıldır bugünlere adım adım ve göz göre gelindi. Sadece şu anki iktidarı kastetmiyorum önceside şaibeli keza şuçu tek başına iktidara yıkmak saçmalık zaten koca koca muhalefet partileri magazin programı gibi birbiriyle atışıyor. Sözde rekabet var bu bariz zaten. Hedef belli ve gelecek gibi oturup o günü bekliyecek. Evrende hiçbir zaman bozulmayan tek kural vardır; "kaos olmadan düzen gelemez". Maalesef bu kanunu bozabilecek bir tolum değiliz...
O kaos için enerjiniz kaldı mı hocam İnanın benim yok. İnancımda..

saydek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir yere gittiği yok bu ülke her zaman kendini yenileyen bir yapıya sahiptir fiyatların artma sebepleri ortada çözümü de ortada bizlere seçme seçilme hakkı verilmiş bu kadar basit eğer şu ortamı görüp de hala oy veriliyorsa kimse kusura bakmasın.
Buradaki paradoks oy değil ki. Varsayalım ki bugün a partisi gitti b partisi geldi. Tekrar mutlu günlerimize dönebilecek miyiz? Yoksa bunun kaosuyla 20 sene daha mı heba edeceğiz? Ben minimumda 15 sene veriyorum yeni düzen için. Yanlış mı düşünüyorum.