Allah razı olsun bu yazı o kadar çok pozitif oldu ki bana. Bende bir hevesle deneyeceğim umarım dediğiniz gibi sorunu çözerim. 👍
Geçen yıl bu vakitler günde 3-5 ads eşikli hesap açıp seviniyordum. Yanıma 2 çalışma arkadaşı aldım ve günlük üretimi 30-40 lara çıkardım.
1 yıl sonra halen buradayım fakat değişen bişeyler var Google güncellemeleri sağolsun çok yıprattı

Google'de hesap açabilmek için gereken şeyler: Proxy, bağımsız bir tarayıcı, sanal kart ve beyin.
Proxy'de çok şanslıydım çünkü bu işlerin uzmanı sevdiğim bi kardeşimdi.
Bu tarayıcıyı foruma fazla girmeyen ama üyeliği olan üstadım sayesinde hallettim. Bu arada kendisinin bir yazılımını reklamla uğraşan herkesin kullandığını varsayıyorum. Bir çoğunun kendisine ait olduğunu öne sürdüğü cloakeri 6-7 yıl önce yazdığını iddaa etmişti. Zaten o cloakerin artık fazla iyi olmadığını bir çok kişi biliyordur. Fakat 6-7 yıl gitmesi çok iyi

Sanal kart ise tekli hesap açılımlarda ufak bi iş bank bile işinizi fazlasıyla görecektir.
Beyin Şuan bu mesajı okuyan her r10 üyesinde fazlasıyla olduğundan eminim

Sen 1 yılda neler yaptın derseniz, 10'dan fazla proxy sunucum bulunmakta. Kodlamalarını kendi yaptığım kapsamlı bir hesap açıcı yazılımım var. Api sayesinde sınırsız sanal kartım var. Umarım bir gün herkese nasip olur bu velinimetler

Adwords ise ya aralık başında yada ocağın ortalarında eski haline dönecektir diye umuyorum.